NuRaDHaN's Corner

By:
NuRaDHaN Cayang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 21-Oct-2007 02:01 Email | Share | | Bookmark

akim biru19
akim biru20
akim biru21
View all 71 photos...


Friday, 19-Oct-2007 09:21 Email | Share | | Bookmark

akim merah1
akim merah2
akim merah3
View all 38 photos...


Friday, 8-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
LONELY...SO LONELY

WELCOME BACK TO WORK...


LONELY...SO LONELY (Akon song's)..uhuhuuh... ...
sedih sgt...mama sorang2 kat penang...abah, far far away at kerteh offshore...cayang mama lak kat umah tok mek, maran. huwaaa...rindu sgt kat anak mama & abah.
ciannya...kat anak mama...mama & abah terpaksa kerja keras nak mencari rezeki. mama lak...kontrak sampai next month jer, so alang2 abah dpt keje kat sana...pindah terus la ke kuantan. lambat jer rasa nak tunggu sampai hjg bln 8....rindunyeee mama kat hakeem.

baru jer 2 weeks holiday...keje byk sgt nak kena buat huhuuhu....teringat hakeem tak dpt breastfeed....ciannya.. rindu....rindu....serindunyaaaaaa

lps bln 8, mama bakal menjadi penanam anggur profesional...huhuuh.... tak nak lah...demi hakeem, mama mesti cari keje sampai dpt...tak kira la kat mana pun, janji rezeki halal. nak beli digicam + pc sendiri, bole update fp ni selalu utk cayang mama...selama ni, pakai yg ofis je...hik..hik...

soriii...kengkawan fp lama tak update my fp. visit jugak fp korang semua..cuma tak sempat nak tulis comment. meriah betul ayin's birthday party. syok dpt gathering sekali-sekali...wishing to all fp friends...all the best in whatever u do.


Monday, 13-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
GILA SNAP - PART 1

yeahh...dah sampai umah
posing lu skit
tak nak kuar, jom la jln2 lg
View all 12 photos...


last friday, mama kena stayback kat ofis till midnite...nasib ler bdn, bos suh tambah new application dlm software. udah ler last minute, br ckp...next weekend, ada workshop, testing user application for the software...mata dok nampak coding jer.$&%*090fkjgk*)*(&*$%#... nasib baik la abah dia murah hati nak jaga hakeem..muahhhh..cayang abah hehhe

all pixs r taken while arrived home...peluang yg ada, guna sepenuhnya utk snap pix..hehhe pasni dah susah sbb 'sewa free' digicam ofis jer... (woopsss..kantoi)

caya la...nampak macho + ganas la my hubby's new look... amacam? mcm vin diesel tak?






aksi2 kusi urut osim...hakeemnyer..bestt... kusyen pun empuk ( hehe...jgn marah abah)


Thursday, 9-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Muka cayang demam

 


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net